Conditions of use

Conditii generale

 Remorcare Moto - detine si opereaza aceasta pagina de site. In sensul acestor Termeni de utilizare, "Noi", "Al nostru" si "Pe noi"se refera la Remorcare Moto. Va rugam sa analizati acesti Termeni de Utilizare cu atentie, inainte de a utiliza acest site Web. Utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site web indica acordul de a va supune acestor Termeni de Utilizare.

 

Protectia Datelor

 

Orice informatii personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati acest site web vor fi folosite in conformitate cu Politica Noastra de Confidentialitate.

 

 

Drepturi de Proprietate

 

Toate marcile comerciale, drepturile de autor, drepturile bazelor de date si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in materialele de pe acest site web (precum si organizarea si formatul acestui site web), impreuna cu codul software subiacent sunt detinute fie direct de catre Noi, fie de catre licentiatorii Nostri. Fara acordul nostru prealabil scris, nu puteti copia, modifica, schimba, publica, difuza, distribui, vinde sau transfera niciun material de pe acest site web sau de pe codul software subiacent, in intregime sau in parte. Totusi, continutul acestui site web poate fi descarcat, imprimat sau copiat pentru uzul dvs. personal fara scop comercial.

 

 

Utilizarea Aprobata

 

Aveti dreptul sa utilizati acest site web doar in conformitate cu Termenii de Utilizare si, in orice caz, in scopuri legale si corecte, care includ respectarea tuturor legilor, a regulamentelor si codurilor de practica in vigoare de pe teritoriul Romaniei sau alta jurisdictie de la care accesati acest site web.

 

In mod special, sunteti de acord cu urmatoarele:

- nu veti posta, transmite sau difuza, pe acest site web ori prin intermediul lui, nicio informatie care este sau poate fi daunatoare, obscena, defaimatoare sau ilegala;

- nu veti utiliza acest site web intr-o maniera care sa produca sau care poate cauza incalcarea in vreun fel a drepturilor;

- nu veti efectua nicio alta rezervare neautorizata, falsa sau frauduloasa;

- nu veti utiliza vreun software, rutina informatica sau dispozitiv care sa interfereze ori sa incerce sa interfereze electronic sau manual cu exploatarea sau functionalitatea acestui site web, inclusiv, dar fara a se limita la incarcarea sau punerea la dispozitie a fisierelor care contin date corupte sau virusi prin orice fel de mijloace;

- nu veti sterge, modifica sau interfera cu interfata utilizator privind "aspectul si functionalitatea" acestui site web sau codul software subiacent;

- nu veti intreprinde nicio actiune ce presupune o incarcare nerezonabila sau disproportionat de mare a acestui site web sau a infrastructurii aferente;

- nu veti obtine sau incerca sa obtineti accesul neautorizat, prin orice mijloace, la oricare dintre retelele Noastre.

 

Fara a aduce atingere niciunuia dintre drepturile Noastre (fie in virtutea legii sau altfel), ne rezervam dreptul de a:

" anula rezervarile dvs. cu o notificare ulterioara (email sau telefonica); si/sau

" refuza accesul dvs. la acest site web in cazul in care consideram (la discretia Noastra absoluta) ca dvs. incalcati oricare dintre acesti Termeni de Utilizare;

 

 

Modificari ale acestui site web

 

Putem aduce imbunatatiri sau modificari la informatiile, serviciile, produsele si alte materiale de pe acest site web sau putem rezilia acest site web in orice moment, fara notificare. Putem, de asemenea, modifica acesti Termeni de Utilizare in orice moment, iar o astfel de modificare va intra in vigoare imediat dupa postarea Termenilor de Utilizare modificati pe acest site web. Prin urmare, accesul sau utilizarea dvs. continua a acestui site web este considerat a fi acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor de Utilizare modificati.

 

 

Link-uri catre alte site-uri web

 

 

Acest site web poate include link-uri catre alte site-uri de internet. Noi nu suntem raspunzatori pentru informatiile, materialele, produsele sau serviciile continute in sau accesibile prin intermediul acelor site-uri web. Accesul si utilizarea de catre dvs. a unor astfel de site-uri web se fac exclusiv pe propriul dvs. risc.

 

 

Limitarea Responsabilitatii

 

In nici un caz noi nu vom fi raspunzatori pentru nici un fel de daune sau pierderi directe, indirecte, speciale, punitive sau exemplare care decurg din accesul la acest site web sau utilizarea sa sau orice informatii continute in acesta, inclusiv pierderea de profit sau similare, cu sau fara intentia partilor, bazate pe incalcarea contractului, fapta ilicita (inclusiv neglijenta), raspunderea pentru produse sau de alta natura, chiar daca am fost informati cu privire la posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.

 

Niciunul dintre acesti Termeni de Utilizare nu va exclude sau limita raspunderea noastra in caz de deces sau vatamare corporala cauzata de neglijenta sau pentru declaratie falsa.

 

 

Renuntarea la Garantie

 

In limita maxima prevazuta de lege, ne asumam toate garantiile implicite cu privire la informatiile, serviciile si materialele continute in acest site web. Toate aceste informatii, servicii si materiale sunt furnizate "ca atare" si "in masura disponibilitatii", fara vreo garantie de orice fel.

 

 

Despagubire

 

Sunteti de acord sa Ne despagubiti, aparati si exonerati de orice raspundere, pierdere, cerere de despagubire si cheltuieli (inclusiv taxele de judecata rezonabile) legate de incalcarea acestor Termeni de Utilizare de catre dvs.

 

 

Prevederi diverse

 

Acesti Termeni de Utilizare contin toti termenii din acordul dvs. cu Noi cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site web. Nicio alta declaratie scrisa sau orala (inclusiv declaratiile din orice brosura sau material promotional publicat de noi) nu vor fi incorporate.

 

Utilizarea acestui site web, orice material descarcat din acesta, precum si functionarea acestor Termeni de Utilizare vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legile din Romania si sunteti de acord sa va supuneti competentei neexclusive a instantelor romane.